Morten Johansen gir seg i Narvesen
Morten Johansen gir seg som kjøpmann i løpet av høsten. (Arkivfoto)

Morten Johansen gir seg i Narvesen

Narvesen har igjen startet rekrutteringsarbeid i Honningsvåg.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.06.2022 09:33
Sist oppdatert : 27.06.2022 09:38

Morten Johansen som startet som kjøpmann for Narvesen i Honningsvåg 1. mars i år, har sagt opp jobben. 
 
--Ja, jeg slutter og regner med å være ferdig i butikken i løpet av høsten. Det sier Morten Johansen til Radio Nordkapp. 
 
Etter at Harald Johnsen ble pensjonist, har Narvesen manglet kontinuitet som kjøpmann på butikken i Holmen Center. Før Johansen var Helge Thomassen driver fra november 2020 til 1. mars 2022. 
 
Fra kjøpmann til butikksjef 
Nå søker Narvesen etter butikksjef, ikke kjøpmann på butikkene i Honningsvåg og Berlevåg. Kjeden har satt søknadsfristen til 17. juli på begge stedene. 
 
--I vår virksomhet bruker vi franchising som vår organisasjonsmodell. Våre franchisetakere kaller vi for Kjøpmenn og som Kjøpmenn driver de som egen virksomhet i nært samarbeid med oss. For oss er franchise frihet satt i system hvor det skapes vinnere på begge sidene av bordene. På sikt ønsker vi oss også en Kjøpmann i Honningsvåg, men vi tenker at dette kan være en unik mulighet for å lære seg enda mer om det å være Kjøpmann før man går inn og overtar butikken. Lykkes du med å skape gode kundeopplevelser, bygge et godt selgerteam og oppnår god drift, vil vi tilby deg franchisekontrakt – i din helt egen bedrift. Det har Narvesen skrevet i stillingsannonsene for butikkene i Honningsvåg og Berlevåg.

 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS