Visste ingen ting om kulturprisen
Siri Walsøe Lyngedal, overrasket leder i Ungdoms & Idrettslaget Klippen, på tur opp på Turn-scene for å motta Nordkapp kommunes kulturpris.

Visste ingen ting om kulturprisen

Klippen fikk Nordkapp kommunes kulturpris, en overraskende tildeling for Klippen-lederen.
Nordkappfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 20.06.2022 21:59

Styrelederen i Klippen visste ingen ting om at foreningen skulle få kulturprisen fredag kveld. 

Før showet til Honningsvåg Musikkforening fredag kveld på Turn, delte Heidi Holmgren, leder i Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, sammen med Eli Nilsen, administrasjonssjef i Repvåg Kraftlag, ut kulturprisen. 

--De hadde ikke ringt meg. Jeg ble bare oppfordret til å komme på Turn. Da Heidi sa at klubben var stiftet i 1968 skjønte jeg at det var Klippen som skulle få kulturprisen, sier Siri Walsøe Lyngedal, leder i ungdoms- & idrettslaget Klippen, til Radio Nordkapp. 

--Klippen har de siste årene satset mye på RG, men på grunn av pandemien har det vært vanskelig. Derfor har vi vært tvunget til å finne på andre ting som bordtennis og basket. Nå håper vi at ungene og de frivillige skal komme tilbake slik at vi får opp aktiviteten, sier Lyngedal.

--Vi har aktivitetene ved Nordkapp barnehage i Seppoladalen, tidligere Storbukt skole, så vi har god tilgang på halltid, sier Lyngedal.

Les/hør også: Kulturprisen til U&IL Klippen
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS