Permanent bru over juvet på Nordkapp-platået
Geir Haaversen, arkitekten til Rica Eiendom, vil gjøre brua over Nordkapp-juvet permanent.

Permanent bru over juvet på Nordkapp-platået

Geir Haaversen mener bru over juvet kan gi fantastiske instagrambilder.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 14.06.2022 09:35
Sist oppdatert : 14.06.2022 09:39

Arkitekten til Rica Eiendom ønsker å bygge en permanent bru over juvet på Nordkapp. Det kom fram i dialogmøtet mellom Rica, Scandic og Nordkapp kommune.

Juvet på Nordkapp har blitt kjent gjennom TV-serien 71 grader nord. Nå foreslår arkitekten til Rica å bygge ei bru over juvet. 

--Det er viktig å tenke på alle de besøkende. Jeg synes det skjer litt lite på Nordkapp. Brua kan bli en fantastisk opplevelse. Nordkapp er unikt. Tenk på alle de som er der; barn, unge, eldre som vil ta det ene instagrambildet som blir publisert over hele verden. Det mangler vi, sier arkitekt Geir Haaversen til Radio Nordkapp.

--Reisen fra Honningsvåg til Nordkapp er helt fantastisk. Folk har kanskje syklet helt fra Australia til Nordkapp og har store forventninger. I dag synes jeg man møtes av parkeringsboder, lurvete parkering, nesten som en campingplass. Det må ryddes opp i. Når du kommer til Nordkapp, må vi hjelpe folk og vise dem hva de skal se. Fortelle historier, om miljøet, havet, lage installasjoner for barn og unge. Ha det mer gøy, sier Haaversen.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS