Venteliste på En hyllest til John Edvard
Honningsvåg Musikkforening, Musikkshowet 2019.

Venteliste på En hyllest til John Edvard

HMF-formann Tarald Nikolaisen håper alle som har forhåndsbestilt billetter, henter billettene.
Nordkappfestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.06.2022 05:30

HMF-konserten En hyllest til John Edvard er en av de populære arrangementene under Nordkappfestivalen. Den siste tiden har det vært mye mas på medlemmer i Honningsvåg Musikkforening om billetter til showet. 

--Vi liker mas. Det er veldig fint at vi igjen kan selge billetter til et HMF-show, sier Tarald Nikolaisen, formann i Honningsvåg Musikkforening, til Radio Nordkapp. 

Torsdag kveld er det avhenting av billetter til arrangementet. Honningsvåg Musikkforening forhåndsolgte raskt alle billettene på innringing og det ble venteliste. HMF-formannen håper alle som har forhåndsbestilt billetter møter opp på billettavhentingen. 

--Vi kommer til å selge uavhentede billetter. Vi skal få ferdig billettsalget og fylt Turn så raskt som mulig slik at vi kan konsentrere oss om konserten og hyllesten til John Edvard Eilertsen, sier Nikolaisen. 

Dette er den første store konserten til Honningsvåg Musikkforening siden Musikkshowet desember 2019. Nikolaisen innrømmer at medlemmene i foreningen gleder seg mye til fredag 17. juni. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS