Skarsvåg Bryggefestival søker om tilskudd fra næringsfondet
Bryggefestivalen i Skarsvåg bruker betydelige ressurser på artister, og artister skal ha godt betalt for å spille på festivaler. (Arkivfoto: Ariel Thomassens konsert festivalen 2021)

Skarsvåg Bryggefestival søker om tilskudd fra næringsfondet

Skarsvåg Bygdelag ønsker penger fra næringsfondet til festivalen i Skarsvåg.
Bryggefestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.06.2022 05:30

Skarsvåg Bygdelag har søkt Nordkapp kommunes næringsfond om 100 000 kroner i støtte. 

--Skarsvåg Bygdelag registrerer at det har blitt behandlet søknader fra næringsfondet fortløpende og sender derfor en åpen søknad om støtte til Bryggefestivalen 2022. Vi har ikke registrert noen åpning i søknadsportalen til næringsfondet i år, har bygdelaget skrevet i et brev til Nordkapp kommune. 

--Vi har satt sammen et variert og allsidig program, med blant annet gratis konserter og aktiviteter for barn på dagtid, og varierte musikkinnslag på kveldstid for de voksne. De kostnadsfrie konsertene på dagtid er viktig for oss å arrangere fordi vi ønsker å kunne tilby noe som alle kan delta på uavhengig av personlig økonomi. Det betyr imidlertid at dette blir en ren utgiftspost for bygdelaget. Vi søker derfor om støtte til disse konsertene i tillegg til lyd og lys som må leies utenbys fra, ifølge brevet. 

Bygdelaget legger også til rette for at hele befolkningen i kommunen skal få mulighet til å oppleve verdens nordligste fiskevær på sitt beste. Det blir satt opp busstransport fra Honningsvåg til Skarsvåg, tur retur. 

Budsjettet til årets festival er på 565 000 kroner. 

Festivalen blir arrangert i perioden 28. juli til 30.juli.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS