Korpsfest i fjæra
Sarnes, Nordkapp kommune. (Arkivfoto)

Korpsfest i fjæra

Honningsvåg Skolekorps og forhåpentligvis mange gjester på arrangementet, inntar Sarnes på lørdag.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 30.05.2022 23:30

«Korpsfest i fjæra» på Sarnes, lørdag 4. juni. 

Honningsvåg Skolekorps skal markere frivillighetens år med et «Vår dag»-arrangement». Det er åpent for alle, og skolekorpset håper så mange som mulig har lyst og anledning til å være sammen med korpset denne dagen. 

--Vi ønsker å vise fram det frivillige arbeidet som kommer til uttrykk gjennom vårt lokale kulturliv, og har fått støtte til arrangementet fra Frivillighetnorge.no, har Honningsvåg Skolekorps skrevet i en pressemelding. 

Honningsvåg Skolekorps skal arrangere et utendørsarrangement i fjæra på Sarnes ved hytta til Per-Inge Mauno Jensen og Kjersti Røst. Det blir grilling og konsert. Etter konserten blir det utdeling av årsmedaljer til musikantene. Skolekorpset byr på kaffe og kaker. 

-- Dirigent Per-Inge har tilfeldigvis 60-årsdag denne dagen, ifølge pressemeldingen. 

Ta med varne klær dersom været krevet dette, og gjerne et sitteunderlag. Det er oppfordringen fra Honningsvåg Skolekorps. 

Det blir også loddsalg med sommerpremier. 

--Det er mulig å kjøre fram til området der vi skal være (transport av deltakere/publikum ved behov), men det er dessverre ikke plass til å parkere der. Vi anbefaler isteden å bruke parkeringsplassen ved Sætervågvannet, og gå over haugen. Dersom noen trenger transport til Sarnes, vil vi prøve å ordne det. Ta kontakt med Kristin Haga Martinsen på telefon 45439638 innen torsdag 2. juni dersom du trenger transport, har styret i Honningsvåg Skolekorps skrevet i pressemeldingen. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS