Oppfordring fra Emie, Emma og Martin: Møt opp på Nordkapp-platået på 17. mai!
Fra venstre: Emie Walsøe Riise, Emma Løkke Hansen og Martin Hansen, vil ha befolkningen på Nordkapp-platået 17. mai om morgenen.

Oppfordring fra Emie, Emma og Martin: Møt opp på Nordkapp-platået på 17. mai!

Oppfordring fra Visit Nordkapp: Skap folkefest til direktesending fra Nordkapp-platået på NRK1 17. mai.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.05.2022 13:30

NRKs tradisjonelle sending, Gratulerer med dagen, på 17. mai skal ha direkteinnslag fra Nordkapp-platået. Sendingen på NRK1 begynner klokken 07:50 og pågår til klokken 14:15. 

Innslaget fra Nordkapp-platået er på morgendelen av sendingen. 

Emma Løkke Hansen og Emie Walsøe Riise var to av barna som var vertskap under vintercruise i Honningsvåg. Barna tok imot tusenvis av besøkende, lærte turister å kjøre spark og kaste snøball, og serverte varm drikke. Reiselivssjef Martin Hansen forteller at NRK synes dette var spennende og vil møte jentene. Det gjør dem, på 17. mai på Nordkapp-platået. 

Emma Løkke Hansen og Emie Walsøe Riise sier til Radio Nordkapp at de skal snakke om hvordan det er å bo her. De har øvd litt på forhånd, og gleder seg til direktesendingen på NRK-TV. 

Martin Hansen forteller at hele befolkningen er invitert på Nordkapp-platået 17. mai om morgenen. Det er gratis frokost til de 40 første som melder seg på og påmeldingen til frokost skjer på e-post til turistinformasjonen innen 15. mai klokken 12. Det er is og brus til barna. 

Innslaget fra Nordkapp-platået kommer på lufta i 9-tiden. NRK skal være på området fra klokken 08 til 10, ifølge Hansen, som mener markedsføring av Nordkapp på denne måten ikke kan måles i penger. 

Emma Løkke Hansen og Emie Walsøe Riise får tid til å delta på de tradisjonelle 17. mai-arrangementene, selv om de skal være på Nordkapp-platået om morgenen. Nordkapp-arrangementet kolliderer ikke med arrangement i Honningsvåg. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS