Alt for Norge
«Alt for Norge» i kinoen torsdag kveld.

Alt for Norge

Gode minner i Nordkapp kino torsdag kveld.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 13.05.2022 09:35

Torsdag kveld inviterte fotballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening og Nordkapp kino til «Alt for Norge». Det er filmen om den legendariske norske landlagtreneren Egil «Drillo» Olsen.

Det var en fin ramme rundt framvisningen. 100 tilskuere ble ønsket velkommen på den grønne løperen ettersom vi skulle på fotballfilm. Her var det pyntet med Turn-flagg, fotballmål, og mange frivillige fra fotballgruppa sørget for et fint arrangement. 

Filmen tar oss med på fotball VM i 1994 og 1998, men har også funnet plass til historien da vi ikke kom til EM i England 1996.

Det er helt klart at vi som er i den generasjonen som var med på mange av kampene til Drillos, har ekstra glede av filmen og tilbakeblikket da Norge vær nummer to på FIFA-ranking; bak Brasil.

Alle oss gamlinger husker hvor de var da Brå brakk staven og da Norge slo Brasil i VM 1998.

Filmen har en sånn nerve og god fortellerteknikk, at det var spontan applaus i Nordkapp kino da vi fikk se at Norge scoret mot Brasil.

Takk til fotbalgruppa og kinoen for at vi ble invitert på denne festaften og mimrekvelden. Så får vi håpe at Håland & co kan bringe oss til nye fotballsluttspill. Som de sier i sangen «Alt For Norge».
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS