17. mai-programmet for Nordkapp er klart
Jan Morten Hansen, leder i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

17. mai-programmet for Nordkapp er klart

Honningsvåg Turn & Idrettsforening har publisert programmet for 17. mai i Nordkapp.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 11.05.2022 13:30
Sist oppdatert : 11.05.2022 13:35

Honningsvåg Turn & Idrettsforening ber alle slutte opp om toget på nasjonaldagen. 

--Vi ber lag, foreninger og andre, finne fram fanene og stille opp i toget 17. mai. Det er flott at mange står på fortauet og ser på toget, men vi ønsker flere med i toget, sier Jan Morten Hansen, leder i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, til Radio Nordkapp. 

Honningsvåg Turn & Idrettsforening har sagt ja til å stå for 17. mai-arrangementet i tre år framover. Årets arrangement blir 19. gangen på rad der HT & IF har hovedansvaret. 

--Jeg er imponert over alle som stiller opp nå i forarbeidet til dagen og på selve nasjonaldagen. Det legges ned en enorm dugnadsinnsats, sier Hansen. 

I tillegg til arrangementet i idrettshallen blir det filmer på kinoen. Det blir lokale arrangement i Nordvågen, Storbukt, Kamøyvær, Skarsvåg og Gjesvær. Honningsvåg Musikkforening skal spille i Honningsvåg, Kamøyvær, Skarsvåg og Gjesvær.

--Ta et ekstra tak rundt husene og fellesområdene, så vi får fjernet det som kommer frem når snøen tiner og det blir ryddet til 17. mai. Finnmark Miljøtjeneste har sagt ja til at vi kan kaste hageavfall gratis på Hammernes torsdag 12. mai, sier Jan Morten Hansen. 

17. mai-programmet
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS