Gjensyn med Kaffe Lørv Band
Kaffe Lørv Band fra venstre Kjell Atle Sagen, Bjørnar Johansen, Runar Terje Foslund, Bård Monsen og Rudolf Davidsen. (Arkivfoto)

Gjensyn med Kaffe Lørv Band

Kaffe Lørv Band er ett av bandene som skal til Skarsvåg i sommer.
Bryggefestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.03.2022 17:30

Det blir gjensyn med Kaffe Lørv Band under bryggefestivalen i Skarsvåg til sommeren. 

Kaffe Lørv Band er musikere som opptrådte hos Nøden Pub på 80- og 90-tallet. Etter hvert har noen av musikerne dannet et band som har opptrådt i Honningsvåg et par ganger årlig. De siste årene har det ikke vært Kaffe Lørv Band-arrangement i Nordkapp. 

Festivalsjef Andreas Børvik har presentert musikkprogrammet til Verdens Nordligste Bryggefestival, en festival i regi av Skarsvåg Bygdelag. Kaffe Lørv Band skal opptre lørdag 30. juli. 

Bryggefestivalen blir arrangert 28. til 30. juli. 

Andre artister som skal underholde publikum er Kjetil Linnes, A Million Pineapples, Rolffa og Boinndrag.

--Vi har det største budsjettet som noen gang har vært og vi snakker om mange hundre tusen kroner, sier festivalsjef Andreas Børvik til Radio Nordkapp. 

Børvik forteller at de er avhengige av en godt besøkt festival, og støtte fra sponsorer. Børvik håper å få på plass flere faste støttespillere som er med i flere år. Responsen fra næringslivet i Nordkapp er god. 

Billettsalget er allerede i gang. Det er salg av helge- og dagspass. Børvik mener det er lurt å sikre seg billett allerede nå. Han håper og tror på fulle hus under bryggefestivalen i Skarsvåg til sommeren. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS