Troms og Finnmark idrettskrets hedrer ildsjeler
Fred Gjøran Einvik fra Nordkapp Svømmeklubb er en av de frivillige som har blitt hedret av Troms og Finnmark Idrettskrets. (Foto: Troms og Finnmark Idrettskrets på Facebook.com)

Troms og Finnmark idrettskrets hedrer ildsjeler

Troms og Finnmark Idrettskrets skal i hele år hedre frivillige i fylket, en del av markeringen av Frivillighetens år 2022.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.01.2022 16:00

I hele år skal Troms og Finnmark Idrettskrets hedre ildsjeler i ulike kategorier i forbindelse med Frivillighetens år. 

Det har vært og er frister for nominasjoner av kandidater. Idrettskretsen har kategoriene Den fantastiske barnetreneren, Den alltid blide kioskansvarlige, Den trygge sjåføren, Den entusiastiske reiselederen, Den engasjerende ungdomstreneren, Den fantastiske lederen, Den inkluderende, Klubbens potet, Ungt engasjement, Den fornuftige økonomiansvarlige og Den nordnorske gnisten. 

Inger-Lise Eieland, idrettsfaglig rådgiver i idrettskretsen, sier til Radio Nordkapp at det har kommet inn mange nominasjoner, men det er fortsatt plass til flere. Denne markeringen av Frivillighetens år har idrettskretsen i nord laget, men det er lignende markeringer i andre idrettskretser i Norge. 

I januar har idrettskretsen hedret Den fantastiske barnetreneren. Blant ildsjelene som får en oppmerksomhet finner vi Fred Gjøran Einvik fra Nordkapp Svømmeklubb, Elethe Røvik fra Idrettslaget Nordkyn og Marte Sørbø fra Kjøllefjord Svømmeklubb. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS