Stormen blåste i gang Frivillighetens år
Frammøtet under åpningen av Frivillighetens år 2022 i Honningsvåg, i snøfokk og nordlig liten storm.

Stormen blåste i gang Frivillighetens år

Frivillighetens år åpnet i Nordkapp.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 21.01.2022 13:30

Torsdag ettermiddag ble Frivillighetens år åpnet i Nordkapp. 

Det var Nordkapp kommune sammen med frivilligsentralen i Nordkapp som inviterte frivillige til en markering med lys på Holmen i Honningsvåg. På grunn av det dårlige været var det mange som meldte avbud. Det var også problem for deltakerne å holde lyktene tent i den kraftige vinden. 

--Hovedutvalget har vært opptatt av at vi får en markering av starten på Frivillighetens år. Derfor har vi denne markeringen her i dag, sier Heidi Holmgren (Sp), leder av Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, til Radio Nordkapp. 

--Det at folk møter fram til tross for været viser hvor sterk frivilligheten står. Folk må ikke være redd for å ta kontakt med frivilligsentralen, sier leder Liv Øyen Strind.

--HT & IF skal stille opp i Frivillighetens år. Vi skal holde kontakt med kommunen og hjelpe til hvis det blir nye markeringer. Jeg tror det er viktig at vi markerer frivilligheten, spesielt nå når aktiviteten er mindre enn normalt på grunn av pandemien. Det sier Jan Morten Hansen, leder av hovedstyret til Honningsvåg Turn & Idrettsforening. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS