Har stengt minibanken og lagt ned nattsafen
Sparebank1 Nord-Norge i Honningsvåg har avviklet kontanthåndtering. (Illustrasjonsfoto)

Har stengt minibanken og lagt ned nattsafen

Jens-Bernhard Thomassen er sikker på at den nye ordningen vil fungere tilfredsstillende, selv om det har vært innkjøringsproblem.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.01.2022 09:20
Sist oppdatert : 18.01.2022 09:24

Et alternativ er på plass og det er årsaken til at Sparebank1 Nord-Norge har stengt minibanken i Honningsvåg og lagt ned nattsafen. 

--Vi har valgt å flytte kontanthåndteringen til Norgesgruppen, altså Joker. Der er det mulig å ta ut inntil 10 000 kroner og sette inn inntil 20 000 kroner, sier banksjef Jens-Bernhard Thomassen til Radio Nordkapp. 

Thomassen mener det erfaringsmessig er en god løsning. 

Ordningen hos Joker Honningsvåg har noen innkjøringsutfordringer, spesielt for næringslivet. 

--Når det gjelder personmarkedet føler jeg den fungerer veldig bra, men for bedrifter har det vært noen utfordringer; spesielt knyttet til innskudd for bedrifter. Det jobber vi tett sammen med Norgesgruppen, Joker og Nokas for å løse. Jeg føler at vi innen ikke altfor lang tid har en god ordning på plass, sier Thomassen. 

Utfordringen er, ifølge Thomassen, at det er litt forskjell mellom hvor mye som etterspørres av kontanter i forhold til det som settes inn. 

Selv om Sparebank1 Nord-Norge har flyttet kontanthåndteringen, føler Jens-Bernhard Thomassen at Sparebank1 Nord-Norge er tilstede i Nordkapp. Banken har daglig kontakt med kunder i Nordkapp, og skal jevnlig ha bankdager i Honningsvåg. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS