Har fått ryddet vegene kommunen har ansvaret for
Det kom mye snø i Nordkapp i dagene før jul, men Nordkapp kommune har klart snørydding fra de kommunale vegene. (Arkivfoto)

Har fått ryddet vegene kommunen har ansvaret for

Tom Steve Paulsen, virksomhetsleder teknisk drift i Nordkapp kommune, har noen anbefalinger til befolkningen slik at resten av vinteren også går bra når det gjelder snø.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.01.2022 13:30
Sist oppdatert : 14.01.2022 13:34

Den siste måneden har det kommet store mengder snø i Nordkapp, men mannskapet til Nordkapp kommune har gjennomført rydding av snø på vegene kommunen har ansvaret for. 

--Per nå er snøen ikke problematisk. Vi har klart å rydde alle de kommunale vegene vi har ansvaret for. Det var en periode før jul der vi hadde alt av mannskap ute for å klare å holde vegene åpen. Vi klarte det for så vidt ganske greit. Noen klager kommer det alltid inn når vi ikke klarer å være på alle plassene samtidig. Det sier Tom Steve Paulsen, virksomhetsleder teknisk drift i Nordkapp kommune, til Radio Nordkapp. 

Paulsen ber befolkningen fortsatt være flink til å flytte biler og tilhengere som i utgangspunktet vanskeliggjør snørydding for mannskapet. Firehjulingene skaper utfordringer for kommunen ettersom privatpersoner brøyter store mengder snø rett ut i kommunal veg. 

Paulsen forteller at kommunen denne vinteren har ikke observert barn som leker i snødungene, noe kommunen har advart mot tidligere år.  Paulsen henstiller fortsatt til foreldre at de følger med at barna ikke bruker de store snødungene som lekeplass. Lek i snødunger kan være farlig fordi brøytesjåførene ikke ser barna. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS