Markerer Frivillighetens år
Fra venstre: Leder av Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, Heidi Holmgren (Sp) og daglig leder av Nordkapp frivilligsentral, Liv Øyen Strind håper mange blir med i markeringen av Frivillighetens år.

Markerer Frivillighetens år

Nordkapp kommune håper på en stor markering i Honningsvåg sentrum, torsdag 20. januar.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 12.01.2022 17:30

Nordkapp kommune har vedtatt at kommunen skal delta i markeringen av Frivillighetens år 2022. 

--Dette er for virkelig feire og glede oss over alt det frivillige arbeidet og innsatsen som legges ned i alle lag og foreninger lokalt, som gjør vårt nærmiljø til slik det er. Det sier Heidi Holmgren (Sp), leder av Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, til Radio Nordkapp. 

--Det planlegges en felles markering torsdag 20. januar om ettermiddagen i Honningsvåg sentrum. Invitasjonen går til lag og foreninger i Nordkapp, og vi ber de frivillige ta med seg lys. Lysene vil bli et vakkert skue, men også være et symbol for alle de som brenner for frivilligheten i sitt nærmiljø. Jeg har hele Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, bak meg i ønsket om å legge enda bedre til rette for frivilligheten, sier Holmgren. 

--Jeg tror pandemien har vist oss hvor viktig frivilligheten er både for lokalsamfunnet og for hver enkelt. Jeg håper frivilligsentralen kan hjelpe lag, foreninger, og de som ikke er aktiv i noen forening til å møtes og skape et fellesskap. Det sier Liv Øyen Strind, daglig leder i Nordkapp frivilligsentral. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS