Julenissen skeptisk til koronaen i Nordkapp og arrangementet på søndag er avlyst
Julenissen kommer ikke til Honningsvåg på søndag og derfor er arrangementet på rådhusplassen avlyst. (Foto: Steinar Amundsen, et bilde som prydet Nordkapp kommunes julekort 2018)

Julenissen skeptisk til koronaen i Nordkapp og arrangementet på søndag er avlyst

Honningsvåg Handel og Industriforening har avlyst arrangementet med tenning av julegrana. Årsaken er smittesituasjonen i Nordkapp.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.11.2021 11:00

Honningsvåg Handel og Industriforening har avlyst det tradisjonelle arrangementet med tenning av julegrana på rådhusplassen. Arrangementet skulle vært gjennomført førstkommende søndag. 

--Julenissen er litt skeptisk til koronasituasjonen i Nordkapp og kommer derfor ikke til julegrantenning første søndag i advent. Honningsvåg Handel og Industriforening har av samme årsak avlyst arrangementet vi bruker å ha når julegrana på rådhusplassen tennes. Det har Eli Nilsen, leder i Honningsvåg Handel og Industriforening, skrevet i en e-post til Radio Nordkapp. 

Nilsen har i e-posten skrevet at julenissen har lovet Honningsvåg Handel og Industriforening at han kommer til Honningsvåg 16. desember. Det blir derfor julenisse, julestemning og musikk, torsdag 16. desember om ettermiddagen ved museet, så fremst koronaen har roet seg ned. 

--Både julenissen og vi i handelsstandsforeningen er lei oss for at vi ikke kan møtes å tenne julegrana, men vi holder ut litt til slik at alle får en fin førjulstid. Butikkene har langåpent hver torsdag og lørdag. Husk at man får gullodd ved å handle på dagene med langåpent, har Eli Nilsen skrevet i e-posten. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS