Lars-Helge Jensen: Tror cruisenæringen kommer tilbake
Lars-Helge Jensen tror Honningsvåg kommer til å få anløp av mange cruiseskip sesongen 2022. (Arkivfoto)

Lars-Helge Jensen: Tror cruisenæringen kommer tilbake

Lars-Helge Jensen har vært på cruise i høst. Ferien gjør han optimistisk på Nordkapps vegne.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 29.10.2021 17:30

Lars-Helge Jensen tror at cruisenæringen kommer tilbake. Han er positiv overrasket etter at han selv var på cruise i Middelhavet i høst. 

--Vi bestemte oss for å prøve cruise i Middelhavet etter pandemien for å se om det var noen endringer i forhold til tidligere cruise. Det var gjort mange tiltak for å få ned smittefaren. Vi måtte gå med armbånd som målte kroppstemperaturen og hadde GPS, slik at man kunne smittespore hvis noen ble smittet.  Vi fikk bare lov å delta på utfluktene som var organisert av skipet. Vi kunne ikke gå på land og utforske byene selv. Det ble gjort for å redusere smittefaren, sier Lars-Helge Jensen til Radio Nordkapp. 

Lars-Helge Jensen velger å se optimistisk på cruisetrafikken til Nordkapp neste år. 

--Slik det ser ut i dag, så ser det jo veldig bra ut for neste år. Spesielt er det gledelig å se at det kommer så mange utenom sommersesongen, sier Jensen. 

--Pandemien har vist oss at vi er sårbare og vi må jobbe med å få flere campingbilturister, bilturister eller turister med fly til Nordkapp. Før covid-19 var det båtturistene som dominerte, sier Lars-Helge Jensen. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS