Skal informere befolkningen om bærekraftprosjektet
Visit Nordkapp var i Nordkapp kommunestyre i juni.

Skal informere befolkningen om bærekraftprosjektet

Visit Nordkapp fortsetter med å spre informasjon om bærekraftprosjektet.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.10.2021 09:31
Sist oppdatert : 14.10.2021 09:34

Visit Nordkapp inviterer til åpent hos Corner førstkommende mandag. Temaet for møtet er «Merket for bærekraftig reisemål». 

Både politikere og næringsliv mener det er viktig for Nordkapp å oppnå det norske kvalitetsmerke for bærekraftig reisemål. 

Visit Nordkapp har i år arbeidet for å oppnå «Merket for bærekraftig reisemål», et kvalitetsmerke for reisemål som ønsker å jobbe systematisk for å redusere reiselivets negative påvirkning på omgivelsene. Destinasjonsselskapet har informerte lokalpolitikere om arbeidet og nå er det lokalbefolkningen sin tur. 

Visit Nordkapp jobber på vegne av destinasjonen å ta vare på Nordkapps natur, kultur og miljø, styrke sosiale verdier og være økonomisk levedyktige.

Fakta om Merket for Bærekraftig Reisemål:
• Merket for bærekraftig reisemål er et kvalitetsmerke for norske destinasjoner. 
• Merkeordningen bygger på en standard som setter tydelige krav til destinasjonens evne til bærekraftig virksomhet og utvikling. 
• Merkeordningen krever og signaliserer at destinasjonen tar ansvar for reiselivets negative påvirkning på miljø, styrker sosiokulturelle verdier, og er økonomisk levedyktig. 
(Kilde: Innovasjon Norge)


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS