Rosa sløyfe-jubileum
Circle K-stasjoner har pyntet til årets Rosa sløyfe-aksjon. (Arkivfoto)

Rosa sløyfe-jubileum

Stasjoner i Finnmark har samlet inn om lag 700 000 kroner.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 05.10.2021 01:30

I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Finnmark-distriktet for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn omtrent 700 000 kroner til kreftsaken.

--Jeg er utrolig stolt av alle de fantastiske medarbeiderne som står på for aksjonen ute på stasjonene i Finnmark. Alle stasjonskundene som har bidratt fortjener også en stor takk. Nå gleder vi oss til å gå i gang med vår 10. Rosa sløyfe-aksjon i Finnmark, sier Ann Helen Våge, direktør for marked og kategori i Circle K Norge, til Pressenytt. 

I fjor var det Circle K Elvebakken i Alta som samlet inn mest til aksjonen i området, hele 12 490 kroner. Stasjonssjef Audhild Berg håper å toppe dette beløpet i 2021.

--Vi føler at Rosa sløyfe er en viktig sak å støtte. Folk i nærområdet pleier å være veldig flinke til å støtte opp, og vi håper kundene stiller opp også i år, slik at vi får samlet inn mest mulig, sier hun. 
  
Berg forteller at stasjonen er pyntet i rosa, og at det i tillegg til kampanjevarer også kan komme en konkurranse eller to. 
  
--Vi har selvfølgelig som mål å bli best i Finnmark igjen. I tillegg hadde det vært gøy om vi klarte å hevde oss nasjonalt også, sier hun. 
  
I fjor samlet stasjonene i Finnmark inn 52 000 kroner til Rosa sløyfe. Siden 2013, som er så langt tilbake det er mulig å måle lokale bidrag, har stasjoner i Finnmark samlet inn om lag 700 000 kroner.

I år skal mer enn 250 stasjoner fra Finnmark i nord til Agder i sør være med på aksjonen. De skal samle inn penger til brystkreftsaken gjennom donasjoner og salg av aksjonsprodukter som bilvask, spylervæske, reflekser og kaffekopper.


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS