Normal hverdag fra klokken 16
Begrensninger hos utelivsaktørene blir opphevet lørdag klokken 16:00, noe som blant annet betyr at det er lov å danse igjen i Norge. (Illustrasjonsfoto)

Normal hverdag fra klokken 16

Du kan igjen innta dansegulvet.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 24.09.2021 13:06
Sist oppdatert : 24.09.2021 13:10

Lørdag 25. september klokken 16 blir nesten alle koronarestriksjoner i Norge opphevet. Det sa statsminister Erna Solberg (H) fredag formiddag.

Norge går over til normal hverdag med økt beredskap.

--Smittetallene synker. Sykehusinnleggelsene har flatet ut. I løpet av få uker forventer vi at store deler av den norske befolkningen er fullvaksinerte. Folkehelseinstituttet mener at det er liten risiko for at epidemien skal komme ut av kontroll, gi betydelig sykdomsbyrde eller true helsetjenestens kapasitet. Derfor kan vi gå tilbake til en normal hverdag. Vi vil fjerne de aller fleste smitteverntiltakene, sier statsminister Erna Solberg i en pressemelding. 

--Meteren gjelder ikke lenger. Vi kan da være sammen på samme måte som tidligere.  Vi opphever begrensningene på hvor mange som kan være sammen på arrangementer. Det er slutt på krav om bordservering og innslippsstopp, sier Solberg.

Rådet om å holde oss hjemme hvis vi er syke er fortsatt viktig, og statsministere henstiller alle som ikke har vaksinert seg om å vaksinere seg.


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS