Finnmarking klar for Farmen
Heidi Persdatter Greiner Haaker er én av deltakerne på Farmen, deltakere som skal drive en gård med dyr. (Illustrasjonsfoto)

Finnmarking klar for Farmen

Snart starter Farmen på TV2.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.09.2021 23:30

Den 17. sesongen av Farmen har sesongpremiere 21. september. Heidi Persdatter Greiner Haaker (55) fra Kirkenes/Lakselv er én av deltakerne. 

Den eventyrlystne nordlendingen Heidi Persdatter Greiner Haaker sa opp jobben sin for å være med på Farmen, ifølge TV2.no

--Om jeg møter folk som er dømmende, eller kvinnediskriminerende, da kan jeg fort tenne litt på pluggene. Jeg elsker å diskutere, og kan fort havne i diskusjoner med folk. Det sier Heidi Persdatter Greiner Haaker i omtalen av seg selv foran premieren. 

14 mennesker er klare for å drive en gård anno 1921. I ti uker skal de kjempe om seieren i årets sesong av det populære realityprogrammet Farmen. 

Comeback 
Ifølge Dagbladet Nils Kvalvik fra Porsanger comeback på skjermen. Kvalvik er én av deltakerne i Torpet, en konkurranse der vinneren kommer inn som Farmen-deltaker. 

Kvalvik deltok på Farmen i fjor, men oppholdet endte i at han tok en for laget og trakk seg som en konsekvens av at flere deltakere hadde brutt koronarestriksjonene ved å ta seg til andre hytter i nærheten.


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS