Facebook-siden til Nordkapp Senterpartiet ble hacket
Tor Mikkola, leder i Nordkapp Senterparti. (Arkivfoto)

Facebook-siden til Nordkapp Senterpartiet ble hacket

Nordkapp Senterparti har mistet kontrollen på egen Facebook-side.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 13.09.2021 16:00

Mandag 6. september ble alle administratorene kastet ut av Facebook-siden til Nordkapp Senterparti, en side med 865 følgere. 

--Alt tyder på at siden er hacket via en av administratorene som ikke hadde god nok sikkerhet på sin maskin. Vi prøver nå å få tak på siden, men det ser ut til å være umulig. Løsningene blir mest sannsynlig å legge den ned og opprette ny side, Det har Tor Mikkola, leder i Nordkapp Senterparti, skrevet i en e-post til Radio Nordkapp. 

--I mellomtiden har vi ingen kontroll på siden og det kan bli publisert upassende innhold, eller det kan sendes personlige chat-meldinger som ser ut for å være fra Nordkapp Senterparti. Hvis noen får slike meldinger på Facebook-chat, ikke åpne de. Gi meg beskjed straks, sier lokalsleder Tor Mikkola. 

Hittil ser det ikke ut til at det er noe aktivitet på siden. Det er mulig at det ikke er noen som har tilgang i det hele tatt. 

--Vi jobber opp mot Facebook for å finne ut hva vi skal gjøre videre. Vi beklager hvis dette går konsekvenser for noen, har Nordkapp Senterparti skrevet. 

Denne e-posten som til Tor Mikkola som lokallagsleder da han ble kastet ut av Facebook-siden: 

--Du får denne e-posten som bekreftelse på at du ikke lenger er administrator for Nordkapp Senterparti. Du ble fjernet september 6, 2021 at 7:03pm.


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS