Jubileumsfeiring i Alta
I Honningsvåg ble det arrangert bolystfrokost som en del av fotballkretsens jubileumsfeiring.

Jubileumsfeiring i Alta

Fra bolystuker i store deler av Finnmark til jubileumshelg i Alta for Finnmark Fotballkrets markering av 100-årsjubileet.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.09.2021 05:30

Finnmark Fotballkrets arrangerer jubileumsfeiring i Alta i oktober. 

I 2020 fylte Finnmark Fotballkrets 100 år. Jubileet har blitt feiret på ulike måter, blant med bolystuker i Finnmark. 

Fra 22. til 24. oktober skal fotballkretsen samle fotballfamilien, i Alta. Det blir en blanding av mimring, gode historier, faglig påfyll, inspirasjon og jubileumsfeiring.

--Vi ønsker å bygge opp litt spenning rundt denne helgen, og kommer derfor ikke til å avsløre alt helt enda. Helgen har vi delt opp i tre deler, der vi fredag skal se tilbake på historie, mimre og høre fra ulike gjester. Lørdagen blir den store fagdagen (nåtid), og er som tidligere 
delt opp i både fellessekvenser og egne fagseanser. Søndagen er det tid for å se fremover. Vi skal la oss inspirere, og se på Finnmark Fotballkrets inn i fremtiden. Det har Finnmark Fotballkrets skrevet på innbydelsene til klubbene. 

Finnmark Fotballkrets håper at klubbene tar med seg dommere, ledere og trenere som hver dag skaper stolthet i sin klubb. Kretsen lover å inspirere og motivere de frem mot neste sesong. 

Slik koronasituasjonen er nå, er det en begrensning på 200 plasser. Fotballkretsen håper klubbene melder seg på så tidlig som mulig for å få oversikt over antallet. Påmeldingsfristen er satt til 10. oktober. 


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS