Nordkapp trenger ny reiselivssjef
Marianne Berg slutter i Visit Nordkapp. (Arkivfoto)

Nordkapp trenger ny reiselivssjef

Visit Nordkapp har startet med å finne erstatteren til Marianne Berg som slutter i selskapet 30. november.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 02.09.2021 11:00

Marianne Berg har sagt opp stillingen i Visit Nordkapp. 

--Vår eminente daglig leder Marianne Berg har dessverre sagt opp sin stilling i Visit Nordkapp.  Hun søker nye utfordringer og fratrer sin stilling 30.november 2021, har styrelederen i Visit Nordkapp skrevet i en pressemelding. 

--Styret er i full gang med jobben å rekruttere ny daglig leder. Vi håper å finne en kompetent etterfølger etter Marianne så snart som mulig, så overgangen blir så smertefri som mulig, har styreleder Maria Sørbø skrevet i pressemeldingen. 

--Destinasjon Nordkapp er en av Norges mest attraktive destinasjoner. Helt nord i landet, på en arktisk og fantastisk destinasjon. Som daglig leder i Visit Nordkapp har man en viktig rolle i å forme framtidens reiseliv på destinasjon Nordkapp. Hos oss er det viktig å være selvgående og robust, ifølge pressemeldingen. 

--Man må være en pådriver for utvikling etter bransjens behov, og strategisk i sin tilnærming. Vi ser etter en som motiveres av utfordringer, har et høyt aktivitetsnivå, er komfortabel med å være vårt ansikt utad, og er klar til å bringe våre mange spennende prosjekter videre, heter det i pressemeldingen.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS