Kjell-Valter Sivertsen har søkt på jobb i politiet
Kjell-Valter Sivertsen har søkt på stillingen seksjonsleder Felles tjenestekontor i Finnmark politidistrikt. (Arkivfoto)

Kjell-Valter Sivertsen har søkt på jobb i politiet

Politiet har opprettet en ny lederstilling med kontorsted Kirkenes.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.07.2021 05:31

Kjell-Valter Sivertsen fra Honningsvåg har søkt på stillingen som seksjonsleder Felles tjenestekontor, en lederstilling i Finnmark politidistrikt. 

Det er fem søkere til stillingen. Sissel Bækø, leder stab HR og HMS, sier til Radio Nordkapp at det er flere godt kvalifiserte søkere til stillingen. Bækø håper de rekrutterer en person så raskt som mulig. 

Kontorstedet for den nyopprettede stillingen er Kirkenes.

Søknadsfristen gikk ut 18. juli. 

Kjell-Valter Sivertsen forteller at det er en interessant stilling og han har lyst å se på mulighetene. Han er i dag ansatt som rådgiver i Fiskeridirektoratet Region nord. 

Kjell-Valter Sivertsen er kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet, og leder av Nordkapp Arbeiderparti. 

Fra stillingsannonsen, fra Finn.no
«Felles tjenesteplanlegging er en av flere prioriterte funksjoner i distriktet og i etaten. I samhandling med andre enheter skal Felles tjenestekontor ivareta politidistriktets kontinuerlige behov for helhetlig ressursplanlegging, og særlig ivareta operasjonssentralen og arrestens behov slik at den operative tjenesten utføres med relevant kompetanse, riktig kapasitet og på en kostnadseffektiv måte. 

Seksjon Felles tjenestekontor og stillingen som seksjonsleder er nyopprettet. Som seksjonsleder for Felles tjenestekontor vil du få personal- og fagansvar for 4 fast ansatte saksbehandlere/rådgivere. Seksjonen er i Finnmark politidistrikt organisasjonsmessig plassert i stab HR og HMS». 


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS