Nordkapp kommune skal diskutere samferdsel med prosjektgruppa
Jan Olsen, ordfører i Nordkapp. (Arkivfoto)

Nordkapp kommune skal diskutere samferdsel med prosjektgruppa

Nordkapp kommune ønsker å møte prosjektgruppa som de neste årene skal jobbe med konseptvalgsutredning for Nord-Norge.
Samferdsel
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.07.2021 16:00

Jan Olsen (SV), ordfører i Nordkapp, synes det er veldig bra at prosjektgruppa besøker Nordkapp. 

Prosjektgruppa som de neste årene skal jobbe med konseptvalgsutredning for Nord-Norge, besøker Honningsvåg og ønsker møter i Nordkapp med kommunen og næringslivet.

--Det er veldig bra at prosjektgruppa besøker oss og ikke bare får innblikk i våre samferdselsmessige utfordringer, men kanskje også opplever disse. Det er ingen tvil om at befolkninga i utgangspunktet har forventinger til at regularitet og sikkerhet for oss er ivaretatt så godt som praktisk mulig. Det må etablerers mål og visjoner om dette, noe som videre med dagens teknologiske muligheter slettes ikke skulle være umulig å få gjennomført. Det har ordfører Jan Olsen skrevet i brevet til Jannicke Røren, rådgiver i hav- og kystforvaltning i Kystverket, som meddelte at prosjektgruppa besøker Honningsvåg 16. og 17. august. 

--Dårlig regularitet på landeveien, spesielt på vinterstid, er for eksempel tidligere nevnt som en faktor som gir større risiko i forbindelse med sikkerhet og beredskap. Vi lever i landets mest ekstreme område både når de gjelder vær og klima. De utfordringer som er her og kan og vil oppstå her, de må løses og løsningene vil på grunn av vårt ekstreme utgangspunkt kunne overføres til andre steder i landet og tas i bruk. Det har ordføreren skrevet i brevet. 


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS