En seier for Nordkapps befolkning – over hva?
Bernt-Aksel Jensen, styremedlem i Nordkapp Arbeiderparti. (Arkivfoto)

En seier for Nordkapps befolkning – over hva?

Å få innført parkeringsavgift for Nordkapps innbyggere har ikke vært den store kampsaken lokalt, ifølge Bernt-Aksel Jensen.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 22.07.2021 11:00

Bernt-Aksel Jensen, styremedlem i Nordkapp Arbeiderparti, er i tvil om dommen i Vestre Finnmark tingrett er en seier og oppreisning for befolkningen i Nordkapp.

--Jeg er i tvil om dette er en seier og oppreising for befolkningen i Nordkapp. Man seirer vel ikke over sine samarbeidspartnere? Scandic ikke fikk medhold i tingretten for sine synspunkter. Men hvilken seier og oppreisning er dette for oss i Nordkapp. Betaler vi for å parkere på Nordkapp? Det spør Bernt-Aksel Jensen om i et leserinnlegg der han kommentert et intervju Jan Olsen (SV) har gitt til Finnmarksposten. 

--Parkeringsspørsmålet har vært fremmet av friluftsorganisasjonene i Norge. Å få innført parkeringsavgift for Nordkapps innbyggere har ikke vært den store kampsaken lokalt. Så kan vi jo diskutere i det uendelige om Nordkapp-platået er stedet for friluftsliv. Joda, det er storslagne naturopplevelser å stå på kanten av Norge å se ut over havet og midtnattsola – sammen med noen 100 eller noen 1000 andre. Men er dette friluftsliv og hva som defineres som viktig og avgjørende innen allemannsretten? Det spør Jensen om i leserinnlegget. 


Annonse:
mailto:info@northcape.no


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS