Caroline Simonsen er klar for OL
Reporterne Caroline Simonsen, Camilla Wold Knudsen og Eirik Fure på utsiden av mediesenteret i Tokyo. (Foto: Privat)

Caroline Simonsen er klar for OL

Caroline Simonsen får noen hektiske, men forhåpentligvis morsomme uker under OL i Tokyo.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.07.2021 17:33

Caroline Simonsen fra Nordkapp er i troppen til Eurosport under OL i Tokyo. TV-kanalen har sendt 17 personer til Olympiske Leker. I troppen er det reportere, programledere og én tekniker. 

Simonsen skal være reporter, hovedsakelig på friidrettsarenaen og i svømmehallen. Hun håper hun får intervjue ferske norske medaljevinnere de neste ukene. 

--Pandemien setter sitt preg på det meste. Det er veldig strengt for media og utøverne. Vi er tatt veldig godt imot, sier Caroline Simonsen til Radio Nordkapp. !Et OL for Caroline Simonsen med stor oppmerksomhet rundt smittevern. (Foto: Privat)

Simonsen forteller at å få være med på Olympiske Leker er en drøm som går i oppfyllelse. Hun synes det er stort å være i Tokyo.

Caroline Simonsen er utdannet journalist og har hatt sportsjournalistikk som en drøm fra hun var ung. Det er både tilfeldig og kalkulert at hun er i troppen til Eurosport under disse lekene. 

Det er TVNorge som er hovedkanalen under hele OL, i tillegg til Eurosport 1 og Eurosport Norge. Det er mulig å registrere seg på Discovery+ og der blir alt sendt. Under lekene er Discovery+ gratis for de registrerte brukerne. 


Annonse:
mailto:info@northcape.no


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS