Stine Akselsen overtar industriansvaret i Sjømat Norge
Stine Akselsen skal styre industri- og handelsavdelingen i Sjømat Norge. (Arkivfoto)

Stine Akselsen overtar industriansvaret i Sjømat Norge

Stine Akselsen fra Lebesby skal jobbe for å øke verdiskapingen og foredlingen av norsk sjømat langs kysten.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 21.07.2021 16:00

Stine Akselsen fra Lebesby får nytt ansvarsområde i Sjømat Norge. 

--Med Stine som skipper på industri- og handelsavdelingen øker vi synligheten på området. Hun er en sterk og synlig aktør i samfunnsdebatten, sier Geir Ove Ystmark, avmønstrende direktør i Sjømat Norge, i en pressemelding

Akselsen tar over jobben etter at Sverre Johansen nylig takket ja til ny jobb som generalsekretær i Norges Fiskarlag. Hun begynte i Sjømat Norge våren 2019 og var før det ordfører i Lebesby, der hun lenge var en sterk stemme i fiskeridebatten. Stine har vært fagsjef ved Sjømat Norges kontor i Tromsø, og har hatt ansvaret for hvitfisknæringen.  

--Det er ekstra gledelig at vi har et så sterkt lag internt, at vi kan hente fra egne rekker, sier Ystmark.  

Akselsen er i dag innvalgt i fylkestinget i Troms- og Finnmark, men vil søke fritak fra vervet for å være partipolitisk, og kunne jobbe bredt med alle de politiske partiene. Sjømat Norges industri- og handelsavdeling har i dag ansvaret for Sjømat Norges arbeid innen handelspolitikken, fiskerireguleringer, internasjonale forhandlinger på fiskeriområdet, førstehåndsomsetningen og industripolitikken. Hovedmålet er at Norge må øke verdiskapingen og foredlingen av norsk sjømat langs kysten.  


Annonse:
mailto:info@northcape.no


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS