Black Widow
Black Widow er kinoaktuell. (Foto: Filmweb.no)

Black Widow

Det er mulig å se Black Widow på kino.
Kultur
Publisert : 21.07.2021 05:31

Ole Elde har sett filmen Black Widow og har laget en filmkommentar. 

Black Widow er regissert av Cate Shortland og er Marvels 22. film. 
Kinoen er åpen, og det finnes ikke en bedre følelse enn å dra på kino igjen. Dessverre treffer ikke Black Widow på det den sikter etter. Denne historien føles ikke ut som en historie noen ville fortelle fordi den føltes nødvendig, men heller fordi den har Marvel logoen på og kan tjene lette penger. 

På alle måter føles Black Widow ut som filler film som bare er det for å eksitere. Black Widow er en skikkelig kul karakter med veldig interessant bak historie, og selv om filmen viser den historien så gjør de det på en veldig døl måte. Den bruker veldig lang tid på å komme i gang. Etter 40 minutter sjekket jeg klokken og da kom filmen i gang med historien den ville fortelle. De første 40 minuttene er bare en oppbygning til ting som bare føles veldig drøyd ut. 

Actionscenene er bra, og det er det som holder deg i setet. Du bryr deg om karakterene, men du bryr deg bare fordi de tidligere filmen har fortalt det så bra; så det er ikke noe denne filmen gjør. Florence Pugh og Scarlett Johansen er klart det beste med filmen. Kjemien deres skinner igjennom filmen, så det var veldig fint at det ble mye tid med disse karakterene. Alt i alt Black Widow var alt jeg håpet det ikke skulle være. Det er en film som ikke trenger å eksistere, men som er der for å sette opp andre Marvel-filmer.


Annonse:
mailto:info@northcape.no


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS