Mener vi må samarbeide mer
Ken Stian Olsen og Roger Karlsen fra Mack, Gøran Aamodt fra Parkenfestivalen, og Knut-Eirik Dybdal og Thor Hushovd fra Arctic Race of Norway, ønsker å samarbeide for å styrke Nord-Norges posisjon som en attraktiv og skapende region.

Mener vi må samarbeide mer

Aktører i Nord-Norge maner til samarbeid.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.07.2021 21:25

Tre aktører med internasjonale ambisjoner, og forankring i Nord-Norge, Parkenfestivalen, Arctic Race of Norway og Mack, starter nå et unikt samarbeid for å styrke Nord-Norges posisjon som en attraktiv og skapende region.

Da Mack og Arctic Race of Norway inngikk samarbeidsavtale undersøkte de muligheten for å utvide samarbeidet med flere. Mack og Parkenfestivalen har i år videreført en langvarig samarbeidsavtale, og det ble raskt klart at det ligger mange muligheter i et samarbeid mellom alle tre.

--Da vi gjennom vårt felles samarbeid med Mack begynte å snakke sammen, ble det åpenbart at våre ambisjoner er ganske like. Vi ønsker alle å bidra til å utvikle Nord-Norge, bringe Nord-Norge ut i verden, og verden til Nord-Norge, sier Knut-Eirik Dybdal, daglig leder i Arctic Race, i en pressemelding. 

Administrerende direktør Roger Karlsen i Mack mener at samarbeidet med Arctic Race of Norway også er en mulighet for internasjonal oppmerksomhet.

--Arctic Race of Norway distribueres til 190 land. Vi ønsker blant annet å utnytte denne muligheten til å nå ut i verden med vår merkevare, sier Karlsen.

Festivalsjef Gøran Aamodt i Parkenfestivalen er sikker på at man går glipp av mange muligheter ved å jobbe hver for seg, og at samarbeid er helt avgjørende for å lykkes.

--I internasjonal sammenheng er vi veldig små hver for oss. Skal vi oppnå noe større må vi bruke alle gode krefter, dele kunnskap, og samarbeide mer. Det handler ikke minst om å bygge opp arrangørkompetanse også for de største begivenhetene, sier Aamodt.


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS