Reis så mye du vil i Troms og Finnmark med Sommerbilletten
Troms og Finnmark fylkeskommune har lansert Sommerbilletten, voksne kan reise i fylket i syv dager for 990 kroner. (Illustrasjonsfoto)

Reis så mye du vil i Troms og Finnmark med Sommerbilletten

Nå er det mulig å kjøpe Sommerbilletten, et tilbud som skal inspirere til ferie i egen region.
Samferdsel
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 02.06.2021 23:30

Sommerbilletten skal samle hele regionen i sommer. Fra 1. juni kan du reise så mye du vil med bussene og hurtigbåtene til Troms fylkestrafikk og Snelandia i sommer.

Reisetall fra 2020 viser at nordlendinger var flinke til å være turist i egen region, nå samarbeider Snelandia og Troms fylkestrafikk med reiselivet for å gi folk i landets nordligste region nye muligheter til å oppleve fylket sommerstid. Nytt av året er at reisende kan reise fra Tjeldsund i sør til Nordkapp i nord på samme billett.

--2021 blir nok en utradisjonell sommer, vi er derfor veldig stolte av å kunne tilby Sommerbilletten og håper dette bidrar til gode reiseopplevelser i vår region i sommer. Sommerbilletten kan brukes på buss- og hurtigbåtreiser i hele fylket, enten du skal reise fra nord til sør, eller fra øst til vest – eller besøke alt det store, vakre og ville innimellom, sier Kristina Hansen (Ap), fylkesråd for samferdsel i Troms og Finnmark fylkeskommune, i en pressemelding. 

Reis så mye du vil i syv dager
Sommerbilletten varer i syv dager og koster 990 kroner for voksen og 495 kroner for barn/honnør-billett. Barn i alderen 0–5 år reiser gratis i følge med en voksen. Sommerbilletten kjøpes i perioden 1. juni og 24. august og varer i sju dager fra du kjøper billetten. Sommerbilletten kan kun kjøpes i Snelandia Mobillett eller i Troms Billett-appen.

--Sommerbilletten gir deg fri reise i sju dager på alle busser og hurtigbåter som drives av Troms fylkestrafikk og Snelandia. Ferger er allerede gratis for passasjerer som reiser uten bil, sier Hansen. 

Del dine opplevelser
Snelandia og Troms fylkestrafikk oppfordrer de som reiser til å dele sine opplevelser med #sommerbilletten på sosiale medier, slik at også andre som reiser med Sommerbilletten kan få tips til gode reiseopplevelser i Troms og Finnmark.

--Sammen med reiselivsnæringa håper vi at folk som benytter seg av dette bidrar til å inspirere hverandre til gode reisemål, ta bilder og bruk gjerne #sommerbilletten, oppfordrer fylkesråd Kristina Hansen. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS