Inviterer Honningsvåg Musikkforening på frokost
Snorre Engen Bigseth og Hans Paul Hansen foran frokostbuffeen til Scandic Bryggen.

Inviterer Honningsvåg Musikkforening på frokost

Hans Paul Hansen har igjen invitert Honningsvåg Musikkforening på frokost.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.05.2021 17:44

Scandic inviterer Honningsvåg Musikkforening på frokost hvert år på 17. mai.  

På grunn av nedstengingen av Norge ble det lunsj i fjor, men på årets nasjonaldag skal korpsmedlemmene igjen starte dagen hos Scandic Bryggen. 

Hans Paul Hansen, direktør for Scandic på Magerøya, mener det er naturlig å invitere Honningsvåg Musikkforening på frokost. Uten HMF, ingen ordentlig 17. mai, mener Hansen. 

--Det er en ordinær frokost. Hotellet er åpent, så det er gjerne andre gjester også. Vi fyller på med ekstra bacon, sier Hans Paul Hansen til Radio Nordkapp. 

Honningsvåg Musikkforening er takknemlig. Frokostinvitasjonen betyr mye for korpsmedlemmene som har en hektisk nasjonaldag. 

--Det er en veldig god start på dagen for oss, både med tanken på det sosiale og det fysiske når vi har spist en god frokost. Det er en lang dag, men det er alltid god stemning. Det sier Snorre Engen Bigseth, formann i Honningsvåg Musikkforening. 

Scandic åpner frokostbuffeen for befolkningen på 17. mai, men det er bordbestilling og smittevernreglene blir fulgt. Det er begrenset med plasser på 17. mai-frokosten. 

17. mai-programmet 
Det er Nordkapp kommune ved oppvekst, velferd og kultur i samarbeid med lag og foreninger som er arrangører av 17. mai i Nordkapp. 

Nordkapp kommune har publisert programmet for dagen i Radio Nordkapps portal. Det blir tog, kransenedleggelse ved bautaen, taler og kinoforestillinger. Årets arrangement ligner på det som har vært vanlig i Nordkapp, selv om idrettshallen ikke tas i bruk. 

Nordkapp kommune oppfordrer befolkningen til å følge smittevernreglene. Hold avstand!
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS