Det meste på plass til utdeling av kaktus og nellik
Honningsvåg Musikkforening er klar til 17. mai. (Arkivfoto)

Det meste på plass til utdeling av kaktus og nellik

Programmet for nasjonaldagen i Nordkapp!
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.05.2021 13:33

Honningsvåg Musikkforening får en ganske normal 17. mai i år etter at nasjonaldagen i fjor var annerledes. 

--Vi starter klokken 08 med frokost hos Scandic Bryggen. Deretter farter vi rundt til Skarsvåg, Gjesvær og Kamøyvær, og avslutter dagen fra klokken 12 i Honningsvåg. Det sier Snorre Engen Bigseth, formann i Honningsvåg Musikkforening, til Radio Nordkapp. 

Engen Bigseth forteller at medlemmene i korpset gleder seg. 17. mai skal være en travel dag for Honningsvåg Musikkforening. 

Honningsvåg Musikkforening har øvd til nasjonaldagen siden midten av april. Mellom 22 og 25 av medlemmene stiller opp på 17. mai.  

HMF-formannen er hemmelighetsfull når det gjelder utdeling av kaktus og nellik, men han forteller at korpset begynner å bli klar til den faste utdelingen av ris og ros.

17. mai-programmet 
Det er Nordkapp kommune ved oppvekst, velferd og kultur i samarbeid med lag og foreninger som er arrangører av 17. mai i Nordkapp. 

Nordkapp kommune har publisert programmet for dagen i Radio Nordkapps portal. Det blir tog, kransenedleggelse ved bautaen, taler og kinoforestillinger. Årets arrangement ligner på det som har vært vanlig i Nordkapp, selv om idrettshallen ikke tas i bruk. 

Nordkapp kommune oppfordrer befolkningen til å følge smittevernreglene. Hold avstand! 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS