Nytt svømmebasseng i Honningsvåg
Arve Andersen, leder for arbeidsgruppa for ny svømmehall, har vært i formannskapet to ganger i år. (Foto: Andersens orientering i møtet i februar 2021)

Nytt svømmebasseng i Honningsvåg

Arbeiderpartiet ønsker ny svømmehall på sakskartet i Nordkapp formannskap.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 29.04.2021 21:40

Saken om nytt svømmebasseng må sakskartet til neste formannskapsmøtet. Det har Arbeiderpartiet skrevet i en e-post til ordføreren. 

I de to siste formannskapsmøtene har arbeidsgruppa for ny svømmehall, informert om sine planer. Gruppa har gitt klart uttrykk for at det nå må vedtas bygging av ny svømmehall i kommunestyret for at arbeidsgruppa skal komme videre. 

Det er formannskapet som er styringsgruppa for ny svømmehall i Honningsvåg. Arbeidsgruppa ble valgt og nedsatt av kommunestyret. 

--Etter orientering i siste formannskap av arbeidsgruppa har det vært flere medieoppslag. Nordkapp Arbeiderparti ber i den forbindelse om at avklaringer som etterspørres av arbeidsgruppa og nødvendigvis må avklares av styringsgruppa settes på sakskartet med utredning til førstkommende møte. Det har Kari Lene Olsen, gruppeleder for Arbeiderpartiet, skrevet i e-posten til ordføreren. 


Annonse:
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=217734886


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS