Åpner boligen i 2023
Fra venstre: Lise Kristiansen, Jan Olsen (kommunen), Vivi Ann Johnsen (konsulentselskapet VSP) og brukerrepresentant Eva Ulriksen.

Åpner boligen i 2023

Hvis alt går som planlagt kan Susanne Ulriksen ha sin egen bolig som 31-åring.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 29.04.2021 13:38

I løpet av 2023 vil et fellesbygg med fem til syv leiligheter tilrettelagt for personer med bistandsbehov, være innflyttingsklar. 

Før jul vedtok Nordkapp kommunestyre at dette prosjektet skulle prioriteres først. Siden da har administrasjonen, brukerrepresentanter og konsulenter, jobbet med saken. 

--Det er bra for alle oss i Nordkapp kommune at vi nå er kommet så langt i prosjektet. Jeg har i mange år gitt melding om at vi mangler boliger tilpasset personer med bistandsbehov. Nå kommer det på plass, sier Lise Kristiansen i Nordkapp kommune til Radio Nordkapp.

--Jeg hadde som mål at datteren vår Susanne skulle feire 30-årsdagen i egen bolig. Blir bygget åpnet i 2023, så blir det 31-årsdagen. Jeg håper bygget kan komme på tomta til tidligere Honningsvåg barnehage, eller rive Nordvågveien 14-16 for å bygge nytt der. Det sier Eva Ulriksen. 

--Det at vi nå har konkrete planer på plass, viser at hvis alle jobber for samme mål kan ring gå raskt. Det sier Jan Olsen (SV), ordfører i Nordkapp. 


Annonse:
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=217734886


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS