Hva skjer med Elvedalen?
Deler av den nedlagte vannkummen i Elvedalen, som etter andre verdenskrig var vannforsyningen til Honningsvåg.

Hva skjer med Elvedalen?

Bernt-Aksel Jensen har fått svar fra ordføreren om Elvedalen friluftsområde.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 30.04.2021 20:00

Bernt-Aksel Jensen er ikke fornøyd med at han måtte vente helt til 23. april før han fikk svar fra kommunen om Elvedalen friluftsområde.

Jensen sendte e-post første gang til kommunen 25. oktober. Siden da har det ikke kommet svar fra kommunen, til tross for at svaret ble etterlyst i et formannskapsmøte. 

--Etter siste purring kom svar fra ordfører. Hva som videre skjer er litt uklart for meg om framdrift og konkrete tiltak. Planarbeid kan ta lang tid, har Jensen skrevet. 

--Ordfører har registrert at flere har hatt lignende uttalelser, om at Elvedalen egner seg som tilrettelagt friluftsområde. For tiden pågår det reguleringsplanlegging for sentrum, den etterlengtede og etterspurte «sentrumsplanen», samt at det har vært oppstart av kommuneplanens arealdel ved at planprogram har vært ute til offentlig ettersyn. Forslag til fremtidig bruk av Elvedalen vil være gode innspill til de pågående planarbeider. Gi dine innspill i forbindelse med planprosessene når planene er på ettersyn, slik at disse kan tas med i vurderingene i utarbeidelse av områdeplan og/eller kommuneplan. Det har ordfører Jan Olsen (SV) skrevet i et brev til Bernt-Aksel Jensen. 


Annonse:
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=217734886


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS