Samarbeid mellom Arctic Race of Norway og NAV
Direktør for NAV Nordland, Cathrine Stavnes, og daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway med samarbeidsavtalen som skal brukes til å redusere utenforskap. (Foto: NAV)

Samarbeid mellom Arctic Race of Norway og NAV

Arctic Race of Norway og NAV har inngått en samarbeidsavtale.
Arctic Race of Norway
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.11.2020 03:45

Onsdag presenterte Arctic Race of Norway og NAV et nytt samarbeid som har som mål at flere får mulighet til å komme i jobb.

Én av fire i arbeidsfør alder i Nord-Norge står utenfor arbeidslivet. Mange er uten jobb bare en kortere periode, men for andre er utenforskapet mer varig.

--Arctic Race of Norway har en ambisjon om å være mer enn et sykkelritt. Om vi kan bidra til at flere får muligheten til å ta del i arbeidslivet, så stiller vi selvsagt opp på det. Dette er viktig for den enkelte, men det er også viktig for samfunnet. Vi må ta i bruk alle ressursene i landsdelen, sier Knut-Eirik Dybdal, daglig leder i Arctic Race of Norway, i en pressemelding. 

Direktørene i NAV Nordland og NAV Troms og Finnmark, Cathrine Stavnes og Grete Kristoffersen, håper at samarbeidet med Arctic Race of Norway kan bidra til at flere arbeidsgivere får øynene opp for hva de kan bidra med gjennom samarbeid med NAV for å få flere i jobb. De to NAV-lederne har lenge sett på hvordan Bufetat mangedobler henvendelsene om å bli fosterhjem for barn og unge ved å bruke sykkelrittet aktivt. Nå vil de bruke denne modellen til å rekruttere arbeidsgivere for å redusere utenforskap.


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS