Bygger vannkulturhus i Storbukt
Slik kan det nye vannkulturhuset bli. Storbukt kan få 25 meter svømmebasseng som er oppvarmet, samtidig som det skal være mulig å stupe ut i Barentshavet for å kjøle seg ned. Arkitekt Reiulf Ramstad presenterte prosjektet.

Bygger vannkulturhus i Storbukt

Heftig & Begeistret
Raymond Elde
Publisert : 09.10.2020 09:35
Sist oppdatert : 09.10.2020 09:39

Under Nordkappkonferansen presenterte Cape Fish Group AS planene for et nytt opplevelsessenter og vannkulturhus i Storbukt. 

Det var fiskekjøper Bjørn Ronald Olsen og arkitekt Reiulf Ramstad som presenterte planene.

--Det var filmskaper Knut Erik Jensen som koblet meg med arkitekt Reiulf Ramstad og vi fant tonen med en gang. Nå er tiden for å satse, koble reiseliv og fiskeri sammen i et helt unikt produkt i Storbukt. Det sier Bjørn Ronald Olsen i Cape Fish til Radio Nordkapp.!Bjørn Ronald Olsen, Raymond Elde og Reiulf Ramstad.

--Kysten og Nord-Norge har noe helt unikt. Her kan vi bade i verdens reneste hav, så kan vi gå inn i badstuen for å få varmen. Det hele finner vi i et ekte miljø der fisk produseres og mat selges til hele verden, sier arkitekt Reiulf Ramstad.

I tillegg til å bruke «fiskehjells katedralene» til å vise fram norsk fisk, skal det bygges 25 meter langt oppvarmet innendørsbasseng og det er planlagt ny cruiseskipkai. 

--Jeg ser for meg at finnmarkinger og alle andre kan legge bade- og opplevelsesferien til Storbukt. Jeg er utålmodig og vil starte å bygge allerede i morgen, sier Olsen. 

--Vi er tidlig i prosessen. Jeg tror det vil bli mer vanlig å feriere i nærområdet fremfor å reise til syden, blant annet på grunn av koronaen, sier Ramstad.
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS