Et hjem langt hjemmefra
Jacques og Liesbeth Davidse utenfor Betania i Honningsvåg.

Et hjem langt hjemmefra

Tilbud som blant annet cruiseskipmannskap skal få i Honningsvåg, har blitt testet ut.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 04.03.2020 21:59

«Et hjem langt hjemmefra» er mottoet til Den Indre Sjømannsmisjonen. I forrige uke besøkte Jacques Davidse fra organisasjonen Seamans Mission, Betania i Honningsvåg.

--Vi ønsker å gjøre Betania til et hjem for sjøfolk om bord i cruiseskipene som kommer til Honningsvåg. Arbeidet blir drevet av frivillige kristne. «Et hjem langt hjemmefra» vil starte i Honningsvåg i slutten av mai og pågå til i slutten av oktober. Vi kommer til å samarbeide med den lokale baptistmenigheten i Honningsvåg og Sjøfartsdirektoratet, sier Jacques Davidse.

Sjømannsmisjonen et tilbud der mannskap kan komme for å få kontakt med familien hjemme, som de ofte er borte fra i mange måneder i strekk Det er gratis WiFi, kaffe, te og et lyttende øre, er viktig for å skape det hjemmekoselig. Tilbudet finnes allerede i Bergen, Stavanger og Ålesund.

--Torsdag ble det gjort en test der mannskapet om bord i cruiseskipet «Magellan» var innom. De satte veldig pris på tilbudet slik at de slipper å stå ute og søke på internett, sier Davidse.


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS