Avgjorde på overtid!

Martin Norbye scoret vinnermålet på overtid, og Alta IF kunne reise fra Trondheim med tre viktige poeng i opprykkstriden.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 05.08.2007 17:51

Martin Norbye scoret vinnermålet på overtid, og Alta IF kunne reise fra Trondheim med tre viktige poeng i opprykkstriden.

Kampfakta:
Rosenborg 2 – Alta IF 2-3 (0-1)
0-1 38’ Emmanuel David
1-1 70’ Abdou Razak Traorè
1-2 71’ Thomas Andersen
2-2 83’ Osei Kwaku Oviasu
2-3 90’ Martin Norbye
Kampfakta hentet fra Steinberget.no.
 
Trønderne mønstret et sterkt lag mot Alta IF. Fire spillere fra A-lagsstallen startet kampen mot finnmarkingene. Til tross for flere stjerner på banen, var gjestene best og tok med seg hjem tre viktige poeng i 2. divisjon, avdeling 4. 
 
--Slike kamper gjør det verdt å bruke de timene vi legger ned i løpet av høsten og vinteren. Det var skikkelig deilig å avgjøre kampen på overtid, sa kapteinen til Alta IF, Øyvind Pedersen til Radio Alta etter kampen.
 
Harstad neste
Alta IF troner på toppen i 2. divisjon, avdeling 4. Laget har 31 poeng, fem poeng mer enn DrøbakFrogn og Åmot som ligger på henholdsvis 2. og 3. plass.
 
Lørdag 11. august skal Alta-spillerne igjen i aksjon. Da er Harstad motstander på Alta Idrettspark.Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS