Alta vant vanskelig bortekamp

--Det var en slitekamp, men det er godt å registrere at vi kan vinne kamper på tunge dager, sa Alta-trener Isak Ole Hætta etter bortekampen mot Lørenskog.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 29.04.2007 17:55

--Det var en slitekamp, men det er godt å registrere at vi kan vinne kamper på tunge dager, sa Alta-trener Isak Ole Hætta etter bortekampen mot Lørenskog.

Kampfakta:
Lørenskog – Alta IF 1-2 (1-1)
1-0 28’ Gunnar Norebø
1-1 41’ Thomas Andersen, straffespark.
1-2 78’ Magnus Andersen
Tilskuere: 254
 
Lørenskog blir regnet som et av de beste hjemmelagene i avdelingen. Det å vinne mot Lørenskog er vanskelig, og det kommer mange lag til å få merke denne sesongen.
 
--Lørenskog spiller hurtig fotball. Det er et godt hjemmelag. Derfor er vi kjempefornøyd med seieren, sa Isak Ole Hætta til Radio Alta etter kampen.
 
Jevnt
Det var en 1. omgang uten altfor mange store sjanser. Hjemmelaget tok ledelsen etter 28 minutt. Det var Gunnar Norebø som scoret kampens første mål. Fire minutt før pause fikk Alta et straffespark. Thomas Andersen utlignet fra 11-meteren.
 
2. omgang var også jevn, men det var Altas Magnus Andersen som sto for omgangens prestasjon. Etter 78 minutt skyter han fra 25 meter. Skuddet går i krysset, og Andersen sørget for seier til Alta IF.
 
--Jeg fikk drømmemålet. Et skudd helt oppe i krysset. Jeg er så fornøyd, jublet Magnus Andersen til Radio Alta etter kampen.
 
Tøff hjemmekamp
Søndag 6. mai får Alta IF besøk av Drøbak/Frogn, et godt lag som mange regner med skal kjempe i toppen i 2. divisjon, avdeling 4.
 
--Vi gleder oss til hjemmekampen. Vi er inne i en flott periode og jeg tror det blir en god kamp, sier Altas trener, Isak Ole Hætta.Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS