Alta tok sølv

--Vi er fornøyd med 2. plass i serien. Vi har spilt god fotball i mange kamper, og vi har et ungt lag med talenter, sier Alta-trener Isak Ole Hætta.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.10.2006 16:19

Isak Ole Hætta gratulerer Raufoss med opprykk til Adeccoligaen. (Foto: Aase Elise Geithung)
--Vi er fornøyd med 2. plass i serien. Vi har spilt god fotball i mange kamper, og vi har et ungt lag med talenter, sier Alta-trener Isak Ole Hætta.

Kampfakta:
Brumunddal – Alta IF 0-2 (0-1)
0-1 33’ Rune Berger
0-2 75’ Rune Berger
 
En spennende serierunde
Det ble en spennende serierunde. Alta måtte vinne, men trengte hjelp fra Harstad og Hammerfest som møtte henholdsvis Raufoss og Nybergsund. Alta gjorde jobben sin, men Raufoss slo Harstad og Hammerfest klarte 1-1 mot Nybergsund. Dermed ble det 2. plass til Alta IF i 2. divisjon, avdeling 4.
 
Alta best
Det var Alta som hadde initiativet mot Brumunddal. Finnmarkingene skapte mange sjanser, men hjemmelagets keeper spilte en veldig god kamp. Han begrenset Brumunddal sitt tap.
 
Det var Rune Berger som scoret for Alta, ett mål i hver omgang.
 
Fornøyd
Selv om det ikke ble opprykk er Alta-leiren fornøyd med den siste kampen og sesongen 2006.  
 
--Vi gjorde en grei kamp. Vi er fornøyd med seieren. Vi får ikke gjort noe med at det ikke ble opprykk, sier Alta-spiller Øyvind Pedersen til Radio Alta like etter kampen mot Brumunddal.
 
--Raufoss fortjente å vinne serien. De har et godt lag med mange klassespillere. Vi sender våre gratulasjoner, sier Isak Ole Hætta.Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS