Alta IF slo Gjøvik-Lyn 3-1

--Vi dominerte store deler av kampen, og jeg hadde hele tiden troen på at vi skulle vinne, sier Alta-trener Isak Ole Hætta.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 01.10.2006 22:33

--Vi dominerte store deler av kampen, og jeg hadde hele tiden troen på at vi skulle vinne, sier Alta-trener Isak Ole Hætta.

Kampfakta:
Alta IF – Gjøvik-Lyn 3-1 (1-1)
0-1 13’ Foday Scattred
1-1 22’ Kenneth Torvik Tønne
2-1 79’ Rune Berger
3-1 85’ Magnus Andersen
 
Trodde på seier
Det var jevnt det første kvarteret av kampen, men etter at Foday Scattred ga Gjøvik-Lyn ledelsen overtok Alta initiativet i kampen. Kenneth Torvik Tønne utlignet midtveis i første omgang, mens Rune Berger og Magnus Andersen avgjør kampen med henholdsvis 2-1 og 3-1 i 2. omgang, som også ble sluttresultatet.
 
--Vi kjørte kampen, men vi var ikke presis og bestemt nok på den siste tredjedelen av banen. Jeg synes likevel vi var best og vi vinner fortjent, sier Isak Ole Hætta.
 
En vanlig fotballkamp
På lørdag skal Alta IF på besøk til Hammerfest for å møte Hammerfest Fotballklubb, et lag som trenger poeng for å overleve i divisjonen.
 
--Det blir en helt vanlig fotballkamp på lørdag. Det er litt spesielt å møte et lag fra Finnmark, men jeg fokuserer på at lørdagens kamp er en ordinær fotballkamp, sier Hætta.Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS