Skjenket brennevin for tidlig på dagen

Perleporten Kulturhus har fått advarsel etter at det ble skjenket ut over lovlig skjenketid.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 10.10.2014 09:33

Daglig leder Birgit L Johansen har bekreftet påstanden om at det ble skjenket utover lovlig skjenketid. (Arkivfoto)
Perleporten Kulturhus har fått advarsel etter at det ble skjenket ut over lovlig skjenketid.

Avdelingsstyret for Helse, omsorg og sosiale tjenester har vedtatt at det kan bli aktuelt å trekke inn skjenkebevillingen i én uke om dette gjentar seg.

Under festivaltreffet med ”Dønning og damene” og lokale artister torsdag 10. juni klokken 11:00, har administrasjonen fått en påstand fra en gjest om at det ble skjenket brennevin før klokken 13:00.

Alkoholloven regulerer skjenketiden for alkoholholdig drikke. Det er forbudt å skjenke alkohol med 22 volumprosent mellom klokken 03:00 og 13:00.

Daglig leder Birgit L Johansen har bekreftet påstanden. Den ansatte som var på jobb beklager sterkt at hun kom i skade og solgte alkohol i gruppe 3 den aktuelle formiddagen. Hun konkluderer med at dette var menneskelig svikt.

Vedtak:
Avdelingsstyret for helse- omsorg og sosiale tjenester registrerer brudd på alkohollovens §4-4 4.ledd. Redegjørelse fra daglig leder vedr. saken er vurdert av avdelingsstyret. Ved lignende brudd på alkoholloven kan en inndragning av bevilling for 1 uke bli en aktuell sanksjon, dette jfr. Alkoholpolitiske retningslinjer punkt VII.
 

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS