King Crab House i Sjøgata

I begynnelsen av mai skal King Crab House Brasseri & Bar åpne i Sjøgata i Honningsvåg.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 06.03.2014 17:39

I begynnelsen av mai skal King Crab House Brasseri & Bar åpne i Sjøgata i Honningsvåg.

Det er Ole Håvard Olsen, Trine Furnes, Håkon og Toini Karlsen som har kjøpt konkursboet etter «Vilt & Vakkert».

--Forretningsideen er å tilby lokalbefolkningen og turister unike matopplevelser basert på lokale råvarer med kongekrabbe i fokus. Menyen vil bestå av lokal fisk, skalldyr, kjøtt fra nord, samt lunsjretter og middagsretter som retter seg mot lokalbefolkningen, sier styreleder Ole Håvard Olsen.

--Vi vil ha levende kongekrabber i akvarium som opplevelse, samt at våre gjester kan bestille levende kongekrabbe fra vår meny. Vi har levende kongekrabbe i restauranten i Levi og det er noe alle setter pris på, sier aksjonær Håkon Yngve Karlsen.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS