Klager på urinering

En beboer på Larsjorda har sendt klagebrev til ordføreren.
Lokal
Christine Gamst Vitikka
Publisert : 23.06.2011 09:37

En beboer på Larsjorda har sendt klagebrev til ordføreren.

Hun har sett seg mektig lei på at personer urinerer rundt utestedet Nøden Pub. Hun har henvendt seg til Nordkapp kommune. 

--Jeg har hatt jevnlig og fin dialog med daglig leder Alexander Eliassen om problemet. Likevel synes det vanskelig å få bukt med gjestenes behov for å urinere på offentlig og privat eiendom i nabolaget, skriver beboeren i brevet.

--Jeg har lite lyst å ha en ny sommer hvor jeg og familien min må forholde oss til dette griseriet. Derfor håper jeg kommunen kan være behjelpelig. En av framgangsmåtene kan være å revidere de kommunale politivedtektene som for øvrig er overmoden for en revidering, og få inn et punkt om bøtelegging ved urinering på offentlig sted, foreslår hun og håper på snarlig løsning.

Lensmann Runar Elde sier at det også er kommet inn klager på urinering i sentrum.

--Slik saken står i dag, har vi lite sanksjonsmuligheter fordi de kommunale politivedtektene i Nordkapp ikke inneholder denne bestemmelsen om urinering, og det er nok på tide at de blir revidert, sier Elde som forteller at de har satt sine jurister på saken for å se hvordan de kan løse den.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS