Nei, se ka vi gjør

Søndag kveld var det klart for premiere på Turnrevyen ”Nei, se ka vi gjør”. Dette er 72. sesongen med Turnrevy i romjula. Turnhallen åpnet i 1950; det betyr at det har vært 61. sesonger på rad med Turnrevy i romjula. Det er verdensrekord.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 26.12.2010 23:54

Søndag kveld var det klart for premiere på Turnrevyen ”Nei, se ka vi gjør”. Dette er 72. sesongen med Turnrevy i romjula. Turnhallen åpnet i 1950; det betyr at det har vært 61. sesonger på rad med Turnrevy i romjula. Det er verdensrekord.

Flere bilder fra Turnrevyen besøk NordkapFoto.com

Det var ordføreren som åpnet det nye bygget til Rema og det markerte starten på årets turnrevy. Publikum var med fra første nummer. Turnforeningen fikk seg sin egen hyllest i andre musikalske bidrag. Det var mange overraskende visuelle poeng og det var en god driv i revyen 2010.

Professor Knut Erik måtte bli 70 år gammel før han skjønte at de gikk an å ha lyd på filmene fikk vi vite på Turn andre juledag.
Det var også funnet plass til et seriøst musikknummer og det gikk rett hjem hos publikum. Også gjensynet med et nummer fra ”Fresk frank og fredig” i 1985 var blink.

Laks/ Lotto-Hilde flytte hjem og ho har tatt med seg nyredaktør til Finnmarksposten fikk plass i blant de om lag 25 punktene.
Det var mange nye fjes på scenen men også gjensyn med kjente karakter. Det skapte en flott revy der sketsjene hadde gode sluttpoeng.

Klinikk i butikk etter ideen post i butikk var et av høydepunktene. Det samme var Turnrevyens spådom om hvordan det ser ut i Honningsvåg langt fram i tid. Hvordan man skal hjelpe ei Hammerfestdame i Honningsvåg by fikk også taket til å lette på Turn 26. desember.

Det at det var gode og ultra nære poenger; det score revygjengen på. Som vanlig var man ikke redd for å fleipe med personer som er med i revyen eller som står revymiljø nært. Det elsker folk. ”De dødes tjern” var revyens spådommer når det gjelder den nye kirkegården på førstevann.

Den lokale hasjdebatt fikk egen vise på revyen og Turnforeningen konkluderte med at hasj var bedre enn nugatti. Nordvågens tvkjendiser igjennom ”Havets helter” på Viasat 4 hadde turnrevyen hyllet med blant annet melodien ”Donna” som ble kjent på 50 tallet med Ritchie Valens

Kringkastningssjæfen koste seg i de neste to timene ”Nei, se ka vi gjør” varte. Radio Nordkapp kan anbefale årets utgave av Turnrevyen.

Omtrendlig program, hvem var med


.
Pål Hansen, Armin Bær, Eivind Markussen, Andreas Børvik, fra åpningen

 
Ada Ulvatne i kjent og kjær stil


Elida Andersen og Lena Ingebrigtsen i Nordkappnytt
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS