Turnrevyen

Andre juledag var det premiere på Turnrevyen ”I Unnavind”. Tradisjon tro var det fullsatt og stor stemning på Turn lørdag kveld.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 27.12.2009 00:00

Andre juledag var det premiere på Turnrevyen ”I Unnavind”. Tradisjon tro var det fullsatt og stor stemning på Turn lørdag kveld.

Kringkastningssjæfens referat:
Ungdommen i Turnrevyen startet med en feiende flott åpning og publikum var med fra start. De to kjente og kjære konferansierene ble mottatt med trampeklapp.

Revyen hadde pyntet opp scenen med nye kulisløsninger og mer vekt på lyssetting. Kjappe sceneskifter var det også i år.Gode og nære poenger er alltid vellykket og det viste Turnrevyen og benytte seg av også i 2009 utgaven. Enkle virkemidler er alltid det beste.

Revyen er viktig for byen og skal bygge opp innbyggeres selvfølelse og det klarte Turnrevyen. Her er det mange både i media og på internett som gjør sitt beste for å rive ned Honningsvågs omdømme.Også medlemmer i Turnforeningen får gjennomgå i revyen. De verbale numrene var ikke for lang.Turnrevyen er flink til å få med seg unge medlemmer på og bak scenen.

Det skjer alltid mye i Nordkapp og revyen hadde fått med seg det som hadde foregått i massemedia, på internett og mye godt slarv. Turnrevyen er ikke redd for fleipe med våres folk selv om dem er ”homosaman i flokken vår”. Her blir ikke noe lagt i mella.

Ønskekonserten var tilbake med god hjelp fra revymusikken. Dette er fin programpost der revyen får med seg små og store hendelser.Man merker at Turnrevyensemble har solid erfaring det glir veldig greit og det er profesjonell gjennomføring på scenen og i salen. Her er det ingen som tar seg selv alvorlig.

Forestillingen kunne blitt ennå bedre hvis rekkefølgen hadde vært endret.
Det var også gjensyn med kjente og kjære rollefigurer.
Turnrevyen var en flott miks av sketsjer, viser, konferansier og rap.

Det var funnet plass til omtale av nasjonale hendelser og rikskjendiser. De lokale kjendisene fikk mest skryt og hedelig omtale.
Turnrevyen hadde også overraskende vendinger som ga ekstra dimensjoner.

Show og revymiljøet i Honningsvåg er kjent for å velge ferske og fengende melodier og ”I Unnavind” var ikke noe unntak.
”I Unnavind” viste at her har vi med et gjeng som i en time og førtienminutter er vinden. Heia Turn.

Turnrevyen

Kjøreplan og navn


Tor Egil Markussen og Stig Hansen var tilbake i kjent stil.

 


De Enste To - Christian Figenschau og Armin Bær.

 


Supportere- Geir Kristiansen, Rita Gaare, Ronja Jensen

All fotos: http://www.nordkapfoto.com/


Her kan du se flere bilder:

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS