Meldingstjenesten

Reklametekster og meldinger, hentet fra ettermiddagssendingene. Siden blir oppdatert hver ettermiddag, mandag til fredag. 

Tirsdag 27. juni 2017 

Sametinget – valgmanntallet 
Sametinget er den samiske stemmen i Norge. Hvis du vil være med på å påvirke din framtid, språket, kulturen og det samiske samfunnet, er det viktig at du melder deg inn i valgmanntallet. Da er du med i utviklingen av det samiske demokratiet. Fristen for å melde seg inn i valgmanntallet er den 30. Juni. Sametingsvalget er den 11. september. Meld deg inn på www.sametinget.no i dag.

Radionordkapp.no – nyheter 
Sulten på nyheter? Sjekk Radionordkapp.no med ujevne mellomrom!

HT & IF fotballgruppa – kamp mot Indrefjord på onsdag 
Midtukekamp i 4. divisjon på Honningsvåg stadion! 
Onsdag klokken 19:00 tar Turn imot Indrefjord. Møt opp på stadion og hei guttene frem til seier. Honningsvåg Supporterklubb har bua åpen. Heia Turn onsdag klokken 19:00. 

Nordkapp kommune – koke drikkevannet 
Teknisk sektor i Nordkapp kommune har koblet inn SiFi vannverk, noe som betyr at alle abonnentene i Honningsvåg, Holmbukt og Storbukt må koke drikkevannet. 
Det er høydebassenget som forsyner Seppoladalen med vann. Abonnentene i Seppoladalen trenger ikke koke drikkevannet. 
Tirsdag morgen startet arbeidet med å skifte ut UV-anlegget ved pumpestasjonen på Nordmannset.  Forbruket av vann er mye større enn forventet og derfor har kommunen koblet inn SiFi vannverk. 
Kommunen håper vannforsyningen skal være tilbake til det normale onsdag morgen. Nordkapp kommune beklager de ulempene dette gir for befolkningen.

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS